Arena Verona

3-denní letecký zájezd do Itálie
23. – 25. 8. 2024

Letošní program jsme rozšířili o zájezd pro milovníky klasické hudby na festival ve Veroně. V římské aréně navštívíme představení Rossiniho opery Lazebník sevillský. Historické centrum Verony zapsané na seznam UNESCO je vyhledávané pro svou krásu a množství památek. Shakespeare umístil do Verony děj slavné tragédie o Romeovi a Julii. Během pěších prohlídek navštívíme Zelný trh s měšťanskými domy, radnicí a paláci ze 13.–17. století. Uvidíme dům Capuletů se slavným balkonem, navštívíme románskou baziliku sv. Zena, katedrálu a po mostě přes řeku Adiži přijdeme k scaligerskému hradu.

Program
23. 8. sraz v 6:30 h v odletové hale terminálu 2 pražského letiště, odlet s přestupem v Mnichově do
Verony, 12:55 přílet do Verony, transfer MHD do hotelu a první společná procházka, večer volno
24. 8. po snídani pokračování v prohlídce města, večer představení Lazebníka sevillského v Areně
25. 8. po snídani volno, odpoledne  transfer na letiště, odlet s přestupem, 21:25 přílet do Prahy

Ubytování: Hotel Leon d´Oro 4+*
Viale Piave 5, Verona
Elegantní moderní hotel se nachází 15 minut pěšky od středu města. Prostorné klimatizované pokoje Classic mají vlastní koupelnu, satelitní TV, minibar, trezor, fén a bezplatné WIFI. V hotelu je k dispozici restaurace s venkovní terasou a lobby bar.

Stravování: bufetová snídaně

Cena zahrnuje: letenku Economy light vč. palubního zavazadla do 8 kg, 2 noclehy se snídaní, transfery MHD, prohlídku města, vstupenku do středního sektoru kategorie Puccini, doprovod CK

Cena nezahrnuje: obědy a večeře, příplatek za jednolůžkový pokoj 3 000 Kč, cestovní pojištění. Cestovní pojištění Union A30: 150 Kč (od 15 do 70 let), 255 Kč (nad 70 let)

Podmínky: uvedená cena zájezdu platí do 7. 1. 2024. Cena zájezdu po tomto termínu bude stanovena v závislosti na ceně letenek a operních vstupenek. S uzavřením cestovní smlouvy požadujeme úhradu 50 % ceny zájezdu. Přihlášky se přijímají do naplnění kapacity zájezdu. Účastník má právo postoupit smlouvu třetí osobě, avšak musí uhradit náklady za změnu. Při zrušení zájezdu od dne vystavení potvrzení o zájezdu do 7. 1. 2024 požadujeme odstupné ve výši 10 % ceny zájezdu, od 8. 1. 2024 činí odstupné 90 % ceny zájezdu. Operní vstupenky a letenky jsou neměnné a nevratné. Pokyny k zájezdu zašleme účastníkům 14 dnů před odletem. Pořadatel může bez poplatku zájezd zrušit, pokud se nepřihlásí min. počet 10 účastníků do 8. 1. 2024. V takovém případě se zaplacená záloha vrací v plné výši.

Program zájezdu ZDE

Přihláška na zájezd