Arabba

6-denní lyžařský autobusový zájezd pro seniory
10. – 15. 3. 2024 Dolomiti – Itálie

Ubytování: moderní část hotelu Depandance 3* v pokojích Superior vybavených Sat-TV, trezorem, bezplatným WiFi, koupelnou se sprchou, sušákem, podlahovým topením, fénem. Většina pokojů má balkón. V budově Depandance je wellness se saunou, párou a vířivkou. Snídaně a večeře se podávají v sousední budově hotelu. Více na https://www.hotelpordoi.it/en.

Stravování: polopenze

Pojištění: A30 Sport zahrnuje pojištění léčebných výloh v zahraničí (do výše 8 mil. Kč), zavazadel, odpovědnosti (povinné pro lyžaře v Itálii), úrazové pojištění, zrušení objednaných služeb (z důvodu nemoci, úrazu, úmrtí v rodině, živelné události, trestného činu do výše 80 % ceny zájezdu), pojištění nevydařené dovolené (v případě hospitalizace nad 3 dny), pojištění zvýšených nákladů na zpětnou přepravu do vlasti (max. 8 000 Kč), pojištění předčasného návratu a nečerpaných služeb, pojištění
nákladů na technickou pomoc při záchranné akci (do 1 mil. Kč). UNION A30 Sport za 600 Kč, od 70 let 1 020 Kč

Cena zahrnuje: dopravu, ubytování v dvojlůžkovém pokoji, polopenzi, skipas na 4 dny, místní poplatek,
doprovod CK

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, obědy, nápoje k večeři

Přihláška na zájezd

Podmínky: s uzavřením cestovní smlouvy požadujeme úhradu 100 % ceny zájezdu. Přihlášky se přijímají do naplnění kapacity zájezdu. Účastník má právo postoupit smlouvu třetí osobě, avšak musí uhradit náklady za změnu. Při zrušení zájezdu od dne přihlášky činí odstupné 100 % ceny zájezdu. Pokyny k zájezdu zašleme účastníkům 14 dnů před odjezdem. Pořadatel může bez poplatku zájezd zrušit, pokud se nepřihlásí min. počet 10 účastníků do 15. 1. 2024. V takovém případě se zaplacená částka vrací v plné výši. Lyžaři využívající italské sjezdovky musí mít platné pojištění odpovědnosti za škodu nebo újmu způsobenou třetím osobám. Dále je zakázáno lyžovat pod vlivem alkoholu nebo toxikologických látek (tolerance 0,5 promile).

Program zájezdu ZDE